4 Weddings and a Funeral – Comedie

Cu siguranta ca nimeni nu a uitat de Hugh Grant si de Andie McDowell care au aparut in celebrul film din anul 1994, cu acelasi nume. Dar de data aceasta este vorba despre altceva. Este vorba despre serialul adaptat din comedia romantica din 1994, de catre duo-ul de creatori de la The Mindy Project. O adptare foarte reusita si un proiect foarte bun.

Patru prieteni americani sunt la Londra pentru o nunta si vad cum vietile lor sunt complet date peste cap din cauza unei revelatii explozive facute in fata altarului. Nu se indoiesc deci nicio clipa de anul care ii asteapta, cu multe romante si probleme in dragoste. Vor fi tesute relatii, vor fi distruse relatii, vor fi expuse scandaluri politice si bineinteles ca vor fi patru nunti si o inmormantare.

Acest serial este un serial surpriza, chiar daca este un remake de la un film celebru. Si in orice caz, directoarea sa artistica asigura de faptul ca serialul este destul de departe de opera originala.

Serialul de 10 episoade ne-o prezinta astfel pe Maya care paraseste orasul New York pentru a se alatura prietenilor sai care se instaleaza in capitala londoneza. Sosita la aeroport este fermecata de un necunoscut in timpul unei intalniti fortuite si isi da seama ca este logodnicul celei mai bune prietene ale sale.

De-a lungul episoadelor, acesti patru prieteni traiesc o intriga care va deveni mai mare, la fel si ramificatiile sentimentale. Se oscileaza intre relatiile efemere si rupturile dureroase, iubirile eterne si rupturile necesare.

Maya, Craig, Ainsley si Duffy sunt interpretati de catre Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Brandon Mychal Smith (You’re the Worst), Rebecca Rittenhouse (The Mindy Project) si John Paul Reynolds (Stranger Things). Mai apar Nikesh Patel (Doctor Who) sau Zoe Boyle (Downton Abbey) si Andie MacDowell, o surpriza pentru nostalgici.

Un comentariu la „4 Weddings and a Funeral – Comedie

Lasă un răspuns