Abominable: pleacă în căutarea celebrului Yeti pe Altice Studio

Vei vedea ca nu este deloc periculos in ciuda marimii sale impozante…aventura incepe, semnata de studiourile carora le datoram incredibilul film Dragons. Acest film de animatie care ii va incanta pe cei mici si pe cei mari deopotriva va fi difuzat in acest sfarsit de an pe Altice Studio.

Pregateste ciocolata calda si bezelele deoarece ai intalnire pe Altice Studio cu filmul Abominable.

O aventura la capatul lumii
Yi este o adolecenta care viseaza sa evadeze. Este extrem de talentata, stie sa cante la vioara, talent pe care l-a mostenit de la defunctul sau tata. Yi spera ca intr-o buna zi va reusi sa paraseasca cotidianul urban din Shanghai si sa parcurga tara in lung si in lat, dupa cum isi dorea si tatal sau.

Si, datorita unei intalniri incredibile isi va putea indeplini aceasta dorinta, in momentul in care descopera pe acoperisul sau…un Yeti. Intelegand rapid ca acesta din urma cauta sa se reuneasca cu familia sa, pe Muntele Everest, tanara fata, in compania prietenilor sai Jin si Peng, se lanseaza in aventura vietii pentru a-l duce pe Yeti inapoi la familia sa.

Totusi, exista un personaj malefic in toata aceasta poveste: d-l Burnish, cel care l-a capturat initial pe omul zapezilor, cu scopul de a dovedi lumii ca aceasta creatura exista. Insa, creatura a reusit intr-un final sa scape din mainile sale si a ajuns un fidel partener de drum pe care cei trei l-au botezat Everest. Insa, d-l Burnish, fost om de afaceri influent, cu ajutorul unui zoolog suspicios, va face tot ce ii sta in putere sa il recupereze pe Yeti.

Abominable provine de la acelasi studio care ne-a oferit saga Dragons. Reteta este cam aceeasi: ia o istorie folclorica, transforma creatura monstruoasa intr-un partener simpatic, plaseaza totul intr-un decor somptuos si vei obtine un feel good movie care ii va incanta pe cei mici si pe cei mari deopotriva. Ideal in aceasta perioada de sarbatoare.

Lasă un răspuns