Cele mai bune filme în care a jucat Scarlett Johansson

Super-eroina de temut, extraterestra muritoare, voce dintr-o aplicatie hipnotica, modelul unui pictor flamand sau o clona care viseazala o viata umana…inca din copilarie, Scarlett Johansson a avut roluri marcante, in filme radical diferite. Iata cateva din cele mai bune filme in care a jucat Scarlett Johansson.

Lost in Translation (2003)
Inca din copilarie, Scarlett Johansson este obisnuita sa le dea replica unor nume mari din cinematografie. La 11 ani interpreteaza rolul fiicei lui Sean Connery si Kate Capshaw in filmul Just Cause, din 1995. Insa, Lost in Translation este filmul care a consacrat-o pe actrita. Scarlett Johansson interpreteaza rolul unei tinere americane, absolventa de facultate care se plictiseste in orasul in care sotul sau, un fotograf al vedetelor, a venit pentru un contract. Atunci cand face cunostinta cu Bob, viata ei se va schimba…
Match Point (2005)

Chris este un tanar jucator de tenis care provine dintr-un mediu modest. Se angajeaza intr-un club frecventat de inalta societate. La scurt timp, se imprieteneste cu Tom. Chris este pe cale sa se casatoreasca cu Chloe, sora lui Tom si sa isi schimbe statutul social insa face cunostinta cu fermecatoarea logodnica a prietenului sau, nimeni alta decat Scarlett Johansson.

Under the Skin (2013)
Odata cu Under the Skin, Scarlett Johansson interpreteaza cel mai enigmatic rol al sau. Cel al unei femei care, la volanul unei camionete, le intinde barbatilor, subjugate de frumesetea sa, capcane mortale.

Marriage Story (2019)
Nicole este o actrita si Charlie este un regizor. Dupa mai multi ani de viata comuna Nicole se instaleaza in Los Angeles in timp ce Charlie ramane acasa. Procedura de divort inceputa ii determina sa rememoreze cele mai frumoase si mai urate momente din timpul relatiei.

The Prestige (2006)
In ajunul secolului XX, Robert Angier si Alfred Borden sunt doi magicieni din Londra care lucreaza impreuna la un spectacol. Competivitatea dintre ei se transforma intr-o rivalitate cruda in urma unui accident teribil.

Lasă un răspuns