Cum să te simți mai odihnit după ce dormi

Eu sunt un om destul de leneș, în ciuda aparențelor, și îmi place să stau degeaba cât mai mult timp posibil chiar dacă fac destul de multe chestii în momentul în care mă hotărăsc că trebuie să lucrez ceva.

Așadar, leneș fiind, una dintre activitățile mele preferate e dormitul, deci dorm foarte mult. La un moment dat am observat că nu mă mai simt așa odihnit când mă trezesc față de cum era altă dată deci am început să caut soluții dându-mi seama din start că există o oarecare problemă. După mai multe experimente și încercări am găsit totuși câteva soluții.

În prima fază am aerisit foarte bine camera și, vară fiind, am făcut tot posibilul să fie cât mai răcoare în cameră, cât să mă pot inveli cu pătura fiindcă nu prea pot să dorm dezvelit indiferent de cât de cald e afară. A doua zi dimineață părea ceva schimbat dar tot nu era ca înainte.

Am încercat și o metodă puțin mai ciudată pe care mi-a recomandat-o cineva. Am tăiat câteva cepe destul de iuți și le-am pus pe noptieră, destul de aproape de patul unde dormeam fiindcă mi s-a spus că te face să dormi destul de ok. Lucrurile se îmbunătățiseră din nou însă nu complet.

În final am pus în aplicare ceea ce știam de multă vreme. Am băut foarte multă apă. Înainte de culcare timp de vreo 30 de minute am dat gata un litru de apă. Peste noapte după ce m-am trezit să merg la baie am mai băut 500 ml de câteva ori fiindcă m-am trezit destul de des dar în final dimineața am fost mai odihnit ca niciodată ținând cont de faptul că organismul meu era foarte bine hidratat.

De atunci am renunțat la primele două metode și mă folosesc doar de băutul apei. Beau cât de multă apă pot și totul e super.

Lasă un răspuns