Locuri magice pentru a contempla un răsărit de soare

Nu exista nimic mai relaxant decat contemplarea unui rasarit de soare. Natura incepe sa isi dezvaluie comorile cu prima raza de lumina, in zori. Unele locuri din lume ofera o experienta incomparabila in care contemplarea unui rasarit de soare este memorabila, speciala.

Bryce Canion, Utah, SUA. La Sunrise Point poti profita de un rasarit de soare intr-un peisaj sublim, compus din stanci imense. O experienta unica.

Massai Mara, Kenya. Aceasta rezerva naturala ofera cele mai frumoase privelisti din lume. La rasarit, soarele domina un peisaj plat si transforma aceste moment intr-o veritabila scena de film.

Tulum, Mexic. Aceasta oaza de coasta atrage turistii in cautare de trezire spirituala. Acestia din urma vin sa contemple un rasarit de soare printre ruinele mayase ale site-ului Zama.

Insula Taveuni, Fidji. Insulele Fidji este unul din primele locuri in care rasare soarele. Insula Taveuni este locul ideal pentru a admira un rasarit de soare. Padurile tropicale si plajele izolate fac din aceasta insula un loc magic dedescoperit.

Angkor Vat, Cambodgia. Daca ai oportunitatea, viziteaza acest templu superb care capata culori ireale in momentul in care soarele incepe sa rasara.

Wadi Rum, Iordania. Odata aujuns aici, ai impresia ca ai aterizat pe Marte, numeroase filme dedicate planetei rosii au fost filmate in acest desert. Acest loc sublim te va ajuta sa descoperi noi nuante de rosu inca de la primele ore ale diminetii.

Parcul National Joshua Tree, California, SUA. Acest peisaj este unul absolut extraordinar si te determina sa il fotografiezi neincetat. In zori, aceasta vegetatie venita parca din alta lume te va captiva cu reflexiile aurite.

Machu Picchu, Peru. Diminetile noroase si morocanoase sunt frecvente in aceasta regiune insa, daca ai noroc, poti admira unul din cele mai frumoase rasarituri de soare. Razele de soare ilumineaza incetul cu incetul fosta cetate si ofera un spectacol irezistibil.

Lasă un răspuns