Metode rapide și eficiente de descărcare a videoclipurilor de pe YouTube

Youtube este o aplicatie din ce in ce mai des utilizata de oameni de toate varstele atat de pe telefonul mobil smart, tableta, cat si de pe laptop sau computer. Insa unele videoclipuri sunt atat de interesante si de captivante, incat internautii nu ar vrea sa le piarda.

Sunt situatii cand userii Youtube decid scoaterea acestora sau situatii cand pur si simplu se pierd printre milioanele de alte fisiere asemanatoare. De aceea este bine ca aceste videoclipuri sa fie stocate undeva.

Cel mai bine este ca utilizatorii canalului YouTube sa opteze pentru downloadarea videoclipurilor in dispozitivul folosit.

Insa cum se poate descarca de pe YouTube un fisier si prin ce aplicatii se poate realiza aceat lucru? In primul rand, la o cautare simpla pe amicul Google va aparea programul cel mai des descarcat, Direct YouTube Downloader.

Aceasta este cea mai populara aplicatie de pe internet, care nu ocupa mult spatiu, este simplu de utilizat si permite descarcarfea prin actiunea simpla copy-paste a URL-ului si introducerea in campul necesar. Se pot descarca toate videoclipurile unui user, ale unui canal, chiar playlisturi intregi.

Pe de alta parte, mai sunt programe de care utilizatorii se pot folosi in vederea descarcarii videoclipurilor You Tube, si anume Wondershare VDownloader, Best Video Downloader si Clip Grab.

Atat de multe optiuni pentru aceeasi actiune, una foarte importanta pentru pasionatii de muzica, film sau de orice alt clip video mai nou sau mai vechi.

Descarcarea videoclipurilor din YouTube are ca scop in primul rand pastrarea si conservarea acestora, iar in al doilea rand utilizarea lor peste ani si ani cu scopul de a surprinde generatia tanara cu ceea ce era la moda intr-o anumita perioada.

Cert este ca cele mai downloadate videoclipuri sunt cele de muzica, apoi cele de tip DIY (do it yourself), filmele si serialele (fie si pe bucati prezentate) si nu in ultimul rand muzica si clipurile vechi, care pot fi urmarite chiar si in cazul in care conexiunea la internet este foarte slaba sau nu exista.

Lasă un răspuns