Nine Perfect Strangers, noul serial cu Nicole Kidman

In noul sau serial de pe platforma Hulu, Nine Perfect Strangers, Nicole Kidman pregateste o excrusie infioratoar si se joaca de-a guru.

Platforma Hulu, o filiala de la Disney, isi continua linistita drumul. Chiar daca nu are anvergura platformei Netflix, mica platforma si-a facut o reputatie prin calitatea catalogului sau si mai ales prin serialele sale originale.

Si revine cu un mini-serial, Nine Perfect Strangers, cu Nicole Kidman, unde aceasta este un guru cam nevrotic dupa cum o dezvaluie si trailerul sau recent dezvaluit.

Bine ai venit la Tranquillium House, spune la inceput o Nicole Kidman cam hippie si cam agitata. Nine Perfect Strangers este o adaptare dupa cartea cu acelasi nume a lui Liane Moriarty si s-a dezvaluit recent intr-un trailer care da clar fiori reci pe sira spinarii. Creat de catre David E. Kelley, seria este a treia colaborare a celebrului showrunner cu Nicole Kidman dupa Big Little Lies si The Undoing.

In acest trailer, Nicole Kidman este un guru care va abuza de fragilitatea adeptilor sai. O terapie de soc oferita la Tranquillium House care ii determina pe oameni atat sa se puna in morminte, cat si sa scoata violenta latenta din ei. Un mic joc de influenta care risca cel mai probabil sa se incheie cam prost. Un trailer care ne inspaimanta si care ne prezinta un ritual hipnotizant alaturi de murmurele nelinistoare ale lui Nicole Kidman.

In lumea carantinata sau izolata in care traim, multi oameni sunt in cautarea unei vieti in comunitate cu riscul de a da peste secte simpatice, la fel ca si cea condusa de Nicole Kidman.

Prim-planul cu blenderul unde se pregateste un smoothie cu banane dupa ce Nicole Kidman a spus abandonati-va mie, este cel care da tonul serialului. Alaturi de Nicole ii vom mai vedea pe Melissa McCarthy, Michael Shannon, Regina Hall, Luke Evans, Samara Weaving si Bobby Cannavale.

Lasă un răspuns