YOU, sezonul 3 – iată care va fi noua obsesie a lui Joe

Se pare ca, Michaela McManus va fi noua obsesie a lui Joe, Penn Badgley, in noul sezon al serialului.

Castingul sezonului 3 de la YOU, continua sa se mareasca. Dupa Tati Gabrielle, care a putut sa fie vazuta in Noile Aventuri ale Sabrinei, a venit randul unei noi actrite sa se alature castingului. Si sa intre in universul creepy creat de serialul Netflix.

O sosire remarcabila, deoarece este vorba despre Michaela McManus, adica Julia din The Vampire Diaries sau despre Lindsey Strauss din One Three Hill.

In orice caz, aceasta va avea un rol cheie in seria, deoarece va interpreta noua obsesie a lui Joe. Este vorba despre faimoasa noua vecina maritata pe care a putut sa o vedem la finalul sezonului cu numarul 2. O femeie pe nume Natalia, descrisa de catre site-ul TVLine o femeie care a reusit din punct de vedere profesional si social. Si care va deveni noua obsesie si noua prada a lui Joe.

Dar asta nu este totul. In ceea ce priveste noul casting, a mai fost dezvaluite inca alte nume noi. Daca stim deja ca Tati Gabrielle o va juca pe Marienne, o bibliotecara destul de malefica si care este mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in cartier, castingul va fi completat si cu Dylan Arnold. Acesta va avea rolul lui Theo, un student foarte perspicace, dar instabil emotional, care are tendinta uneori de a se amesteca in treburile celorlalti.

Ben Mehl din The Good Wife il va interpreta pe Dante, un librar fara trecut care adora sa ii ajute pe cei din jur, in timp ce Shannon Chan-Kent o va juca pe Kiki, o sotie de milionar auto-didacta pe nume Brandon. Sa nu uitam nici de Ayelet Zurer care va avea rolul terapeutei Dr. Chandra.

Un comentariu la „YOU, sezonul 3 – iată care va fi noua obsesie a lui Joe

Lasă un răspuns